دست پر سهامداران سغدیر از مجمع عمومی عادی سالیانه

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت توسعه سرمایه و صنعت غدیر برای سال مالی منتهی به پایان شهریور ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۹۲.۸ درصد از سهامداران شرکت، نماینده سازمان بورس، نماینده بازرس و حسابرس قانونی و اعضا هیئت مدیره شرکت برگزار گردید.

در این مجمع که به ریاست دکتر عباس زاده نماینده شرکت سرمایه گذاری غدیر برگزار گردید، مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه و صنعت غدیر گزارشی از عملکرد سال مالی قبل شرکت  ارائه کرد.

در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی قرائت گردید و نکات و موارد مطرح شده و سوالات سهامداران مورد بررسی و پاسخگویی قرار  گرفت. و صورتهای مالی تصویب شد. از مصوبات مهم مجمع عمومی عادی سالیانه تقسیم سود به ازای هر سهم  ۱۵۰۰ ریال می باشد .

بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران

محتوای جدول

مقالات مرتبط
دسته‌بندی نشده

بازدید معاون و مدیران محترم هلدینگ سیمان غدیر از معدن زغالسنگ قشلاق

به گزارش روابط عمومی سیمان شرق در این بازدید که با حضور جناب آقای مهندس تدین معاون محترم فنی و عملیات هلدینگ سیمان غدیر و رئیس هیئت مدیره سیمان شرق به اتفاق تیم همراه (جناب آقای صلواتی پور نائب رئیس هیئت مدیره سیمان شرق، جناب آقای حسینی مدیر منابع انسانی

توضیحات بیشتر »